مدينه 15 مايو
اسره منتدى 15 مايو ترحب بجميع الزوار ووقت ممتع على صفحاتنا
مدينه 15 مايو
اسره منتدى 15 مايو ترحب بجميع الزوار ووقت ممتع على صفحاتنا
مدينه 15 مايو
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

مدينه 15 مايو


 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 كل انواع المخبوزات حتلاقيها هنا

اذهب الى الأسفل 
4 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
نورهان
عضوية فخرية
عضوية فخرية
نورهان


انثى عدد الرسائل : 1316
العمر : 37
تاريخ التسجيل : 15/09/2009

كل انواع المخبوزات حتلاقيها هنا Empty
مُساهمةموضوع: كل انواع المخبوزات حتلاقيها هنا   كل انواع المخبوزات حتلاقيها هنا Icon_minitimeالخميس 19 نوفمبر 2009, 6:15 pm

Rohliky او الخبز التشيكي
يكون بالدقيق الابيض او بالدقيق الاسمر




المقادير


250 غ دقيق لكل الاستعمالات250 غ دقيق اسمر
260غ ماء استعملت نصف ماء و نصف حليب
20 غ زيت حوالي 2 م ك
5 غ ملح حوالي ملعقة صغيرة
10 غ سكر حوالي م ك 1
14 غ خميرة فورية حوالي1 م ك




الطريقة



ضعي الخميرة الفورية في قليل من الماء لكي تتفاعل
في العجانة ضعي ثلث الدقيق لانه ممكن ان لا تحتاجي للكمية كلها.
اضيفي الماء و الحليب و الزيت و باقي المقادير
اعجني مع اضافة الدقيق شيئا فشيئاحتى تحصلي على عجينة طرية و مطاطية
بقي عندي كمية من الدقيق الذي لم احتاجه.
شكلي العجينة على شكل كرة غطيها و اتركيها تختمر
لمدة ساعة.
شكليها على شكل كويرات متوسطة
و اتركيها ترتاح لمدة 5 دقائق
ثم شكليها على شكل مثلث
لفي المثلث على شكل كروسان
اتركيها تختمر من جديد لمدة 45 دقيقة
ادهني سطح العجينة ثم زينيها بحبوب الكراويا



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




خبز الفلاحين اليوناني
او ما يسمى با daktyla



المقادير
350 غ دقيق مخبوزات
75 غ دقيق كامل
75 غ دقيق ذرة


2 م ص خميرة فورية
1 م ص ملح


1 م ك عسل

1 م ك حليب سائل زائد قليل للدهن

بين 250 و 300 ملم من الماء الدافئ حسب احتاج الدقيق.
[center]ضعي الخميرة مع قليل من الماء لكي تتفاعلضعي كل مكونات الخبز في العجانة اضيفي الماء تدريجيا حتى الحصول على عجينة مطاطية و تلتصق قليلا باليد.
قسمي العجينة تالى 6 كويرات و اتركيها ترتاح لمدة 10 د
شكلي الكويرات على شكل اصابع بيضاوية نوعا ما.
اتركيها تخمتر حوالي ساعة الى ساعة و نصف حتى تتضاعف في الحجم.
اخبزيها على درجة حرارة 200
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]









[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




التشاباتا الايطالية

3 اكواب دقيق اسمر1 كوب دقيق ابيض1/4 م ص خميرة فورية

2 كوب ماء دافئ
1 و 1/2 م ص ملح









الطريقة

ضعي كل المقادير الجافة

اضيفي اليها الماء
حركي بملعقة خشبية حتى يتجانس الخليط
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]









و هدا هو الشكل الذي سوف تحصلين عليه




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




غطيها بورق الالمينيوم

اتركيها في الثلاجة 18 ساعةبعد مرور المد ةده شكل العجينة






[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

خدي ورق بلاستك ضعيه على سطح العمل

لضمان ثبات البلاستك رشي سطح العمل برشاش المياه الدي يستعمل للسقي او للزيت ثم ضعي ورق البلاستك عليه
رشيه بالدقيق و ضعي عليه العجين
بحذر شكلي العجينة على شكل التشاباتا









[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

امسكي ورق البلاستيك و اقلبي العجينبحذر فوق صينية مرشوشة دقيق ذرة غطيها و اتركيها تختمر لساعتين








[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




اخبزيها في فرن حار مع استعمال صينية ماء ساخن تحت الصينية




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




خبز الروتي الهندي

الروتي هو الخبز الدي يتناولونه في الهند عندما لا يحضرون الارزو هو يشبه كثيرا الخبز العربي و لكنه فقط يختلف في طريقة الفرد.






المقادير

4 اكواب دقيق اسمر

كوب و نصف ماء دافئ1 م ص ملح
تمزج العناصر و تعجن حتى الحصول على عجينة مطاطية وناعمه ءبعد ان
تشكل العجينة على شكل كويرات يوضع قليل من الزيت في الوسط ثم
تقطع باليد من الوسط الى الحافة و تلف العجينة على بعضها لتكون اسطوانة .
تبسط الاسطوانة على شكل دائرة غير سيمكة و توضع على الصاج.
عندما تظهر فقاقيع تقلب على الوجه الاخر و عندما تنضج قليلا تدهن
بقيل من الزيت و تقلب
يدهن الطرف الاخر بقليل من الزيت ايضا و يقلب.
العمليه جد سريعة لان الخبز بيستوى بسرعة.
هنا حضرته للفطور مع البيض و الفول المدمس









[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




و هنا على شكل سندويتشات خفيفة





[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




الخبز الفرنسي بالدقيق الاسمر




المقادير

كوب ماء

1 و 1/2 م ص ملح
2 كوب دقيق اسمر
1 كوب دقيق ابيض
2 و 1/2 م ص خميرة فورية
1 م ص سكر
ثلث كوب دقيق درة للصينية









الطريقة




ضعي كل المقادير في العجانة

اعجنيها لمدة 10 دقائق

شكليها على شكل كويرات متساوية
لقد عملت شكلين الاول على شكل الخبز الفرنسي الطويل و الثاني على شكل كرة
شقي وجه العجين بسكين حاد
رشيها بالماء
و اتركيها تختمر لمده45 د
رشيها بقليل من الماء من جديد
ادخليها فرن ساخن حوالي 20 د
من المستحسن وضع صينية ماء ساخن اسفل الفرن لنتائج احسن









[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]





من المغرب خبز بالدقيق الاسمر و المنكهات مع لوك جديد





2 كوب من الدقيق الاسمر1 كوب من الدقيق الابيض1/2 قليل من السميد الناعم

م ص ملح

1 م ك من السكر
2 م ك الزيتقليل من الزيت
و حبة من الخميرة الطرية يانسون و سمسم











و انا استعملت عوضا عن الخميرة الطرية ملعقة كبيرة خميرة جافة





[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]





تعجن جيدا و تترك لتختمر حتى يتضاعف حجمها





[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]







تشكل كور صغيرة او متوسطة حسب الرغبة و تترك لتختمر من جديد. و لا تنسي ان تغطيها جيدا






[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]






اما اللوك الجديد الدي احب ان اعمله و خصوصا علشان الاطفال ياكلوا منه




قوالب التارت بعد ان ندهنها نضع فيها قليل من العجينة و نتركها تختمر




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]






و الى الفرن. ووده شكلها






[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]






[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]












[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]








طريقة عمل خبز الخمير

مقادير العجينة

طحين كوبين و نصف
ملح نصف ملعقة طعام
خميرة ملعقة طعام
سكر ملعقة طعام
سمن ملعقة طعام
حليب بودرة ملعقتين
ماء كوب واحد


طريقة التحضير

من اسباب نجاح اي عجينة ان كانت عجينة خبز الخمير او غيرها هي صلاحية الخمير







نسخن الماء العادي شويه في البراد 10 ثواني بس .. عشان يكون فاتر

وبعدين نحط كل المقادير اللي فوق مع بعض في طاسة كبيرة شويه



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

نخلط العجينة دقيتين باستخدام الخلاط و بتتكون عندنا عجينة طرية جدا و ناعمة الملمس و ماتلصق بالايدي

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

نغطيها كويس ونسيبها لمده 45 دقيقه



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

ناخذ مقدار من العجين بحجم التفاحة الصغيرة و نكورها و نتركها في صينية يكون فيها شوية طحين





[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

نجهز صفار بيضة وحدة
شوية زعتر
شوية سمسم
ونحط كل واحد في طاسة صغيره




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

نفرد العجين بس نخليه ولا تخين اوى ولا رفيع اوى يعنى نص سم تقريبا وبعدين ندهن العجين بالصفار ونحط عليه زعتر وسمسم




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
بعد كده نجيب فيه حله اسمها حله التخمير بتبقى فيها اعمده زى ما انتوا شايفين بتسخن فبتخمر العجين بسرعه وتسويه فى نفس الوقت


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


ودلوقتى ناخد حبتين من العيش ونحطه فى الحله بتاعت التخمير ونسيبه لمده 20 ثانيه بس مش اكتر



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

نشيل العيش ونحطه فى الحله ونغطيه لمده 40 ثانيه



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


ودى واحده خبز بالزعتر وواحده بالسمسم




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]



فطائر محشيه

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


المقادير:

1-العجين

½ 1 كوب دقيق

½ ملعقة صغيرة ملح

½ كوب زبده قطع باردة

4-5 ملعقة كبيرة ماء بارد

2-للجشو


لحم مفروم ناضج (أو قطع دجاج مسحبة)

أي نوع خضروات ناضجة و مُقطَعة مكعبات صغيرة

صلصة بشاميل

جبن بارمازان مبشور (أو جبن رومي)

الطريقه:

- تُخلط كل مكونات العجين في العجانة حتى تندمج المكونات و نحصل على عجين متماسك، ثم تُترك في الثلاجة لمدة ساعة على الأقل حتى يسهل تشكيلها.

- تُفرد على كاونتر مرشوش بقليل من الدقيق ، و تُقطَع باستخدام قطَاعه دائرية و تُقرد في قوالب متوسطة الحجم .

- يُوضع كمية مناسبة من الحشو في العجين مع اللحم المفروم ( أو الدجاج) ، و يُصب عليها صلصة البشاميل حتى تغطيها ، و يُرش الجبن المبشور على سطحها.

- تُخبز في فرن حرارته 180 درجة مئوية لمدة 30-45 دقيقة


الفطير المشلتت المصري بالصور

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

تعالو نشوف ازاي بنعمل الفطير المشلتت خطوة خطوة بالتفصيل

لعمل فطيرة واحدة قطرها حوالي 30سم

هنحتاج الي

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]



كوبين دقيق ابيض
120 جرام زبدة او مرجرين بدون ملح (تقدح علي النار)
ملعقة كبيرة سكر (ممكن ملعقة كمان اذا حبيتيها مسكرة )
بضع قطرات من الليمون

حوالي كوب ماء بارد او حسب نوع الدقيق
نصف ملعقة صغيرة ملح (اذا كانت الزبدة مالحة نستخدم ربع ملعقة صغيرة ملح)
(عندنا في مصر بنعملة بسمنة بلدي )
بس الزبدة العادية بتطلع حلوة برضة


الطريقة


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


في وعاء نضع الدقيق والملح ونعمل حفرة في وسطة نذيب السكر في الماء ونضيف الماء(حوالي كوب)
وبضع قطرات من الليمون (الليمون يجعل العجينة مطاطة)


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]



لما تتجمع العجينة في الوعاء نكمل عجنها علي ترابيزه مرشوشة بالدقيق نعجن لمدة 5دقائق
بس مانكترش رش دقيق


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


الي ان نحصل علي عجينة طرية

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


نقسمها الي 10 او ثمانية كور بحجم البيضة تقريبا



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


نضع قليل من الزبدة المقدوحة علي الترابيزه ونبلل ايدنا بيها ونفرد الكرة الاولي



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


نحاول فرد العجينة ارق مايمكن

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


وحتي نحصل علي ارق سمك ممكن نشدها باليد برفق من الاطراف وننتبة ان لا تتمزق



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

ناخد الاطراف علي بعض وطبعا كل طية برشة زبدة

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

نفرد كرة عجين اخري كالسابق ونضع العجينة المطوية في وسطها


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

نكرر نفس الشيئ وفي كل طيه ندهن بالزبدة المذابة نكرر هذة الخطوات الي ان تنتهي كرات العجين(حوالي عشرة كرات)



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

في النهاية هنحصل علي عجينة بهذا الشكل


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]



نقوم بفردها باليد في صينية بسمك عقلة الاصبع تقريبا

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

تخبز في فرن حار(220)درجة مئوية لمدة 20 دقيقة تقريبا في الرف العلوي او حتي تستوي

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]





[/center]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
نورهان
عضوية فخرية
عضوية فخرية
نورهان


انثى عدد الرسائل : 1316
العمر : 37
تاريخ التسجيل : 15/09/2009

كل انواع المخبوزات حتلاقيها هنا Empty
مُساهمةموضوع: رد: كل انواع المخبوزات حتلاقيها هنا   كل انواع المخبوزات حتلاقيها هنا Icon_minitimeالجمعة 20 نوفمبر 2009, 9:37 am

ولسه فيه جزء تانى قريب ان شاء الله
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ruby_butterfly
عضوية فخرية
عضوية فخرية
ruby_butterfly


انثى عدد الرسائل : 4374
العمر : 39
تاريخ التسجيل : 19/10/2009

كل انواع المخبوزات حتلاقيها هنا Empty
مُساهمةموضوع: رد: كل انواع المخبوزات حتلاقيها هنا   كل انواع المخبوزات حتلاقيها هنا Icon_minitimeالجمعة 20 نوفمبر 2009, 1:58 pm

تسلم ايدك نورهان
فعلا فطاير ومخبوزات حلوة اوى هحاول اجرب الروتى الهندى لانه عجبنى اوى
مشكوورررررة نورهان




:silent:
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
نورهان
عضوية فخرية
عضوية فخرية
نورهان


انثى عدد الرسائل : 1316
العمر : 37
تاريخ التسجيل : 15/09/2009

كل انواع المخبوزات حتلاقيها هنا Empty
مُساهمةموضوع: رد: كل انواع المخبوزات حتلاقيها هنا   كل انواع المخبوزات حتلاقيها هنا Icon_minitimeالجمعة 20 نوفمبر 2009, 2:53 pm

بالف هنا وشفا يا روبى انا جربته على فكره طلع تحفه جربيه وادعيلى وشكرا لمرورك
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
بحور
عضوية فخرية
عضوية فخرية
بحور


انثى عدد الرسائل : 1994
العمر : 37
تاريخ التسجيل : 31/07/2009

كل انواع المخبوزات حتلاقيها هنا Empty
مُساهمةموضوع: رد: كل انواع المخبوزات حتلاقيها هنا   كل انواع المخبوزات حتلاقيها هنا Icon_minitimeالجمعة 20 نوفمبر 2009, 3:43 pm

[size=24]تسلم يدك نورهان مجموعه جميله ومتنوعه ودائما تأتى بالجميل
شكرا ليكى[/size]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
نورهان
عضوية فخرية
عضوية فخرية
نورهان


انثى عدد الرسائل : 1316
العمر : 37
تاريخ التسجيل : 15/09/2009

كل انواع المخبوزات حتلاقيها هنا Empty
مُساهمةموضوع: رد: كل انواع المخبوزات حتلاقيها هنا   كل انواع المخبوزات حتلاقيها هنا Icon_minitimeالجمعة 20 نوفمبر 2009, 3:54 pm

تسلمى يا بحور على مرورك الجميل
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
زائر
زائر




كل انواع المخبوزات حتلاقيها هنا Empty
مُساهمةموضوع: رد: كل انواع المخبوزات حتلاقيها هنا   كل انواع المخبوزات حتلاقيها هنا Icon_minitimeالسبت 21 نوفمبر 2009, 9:40 pm

الله عليكي يا نورا .

بجد روعه .
يعني كلمة شكر لا تكفيكي حقيقي.
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
نورهان
عضوية فخرية
عضوية فخرية
نورهان


انثى عدد الرسائل : 1316
العمر : 37
تاريخ التسجيل : 15/09/2009

كل انواع المخبوزات حتلاقيها هنا Empty
مُساهمةموضوع: رد: كل انواع المخبوزات حتلاقيها هنا   كل انواع المخبوزات حتلاقيها هنا Icon_minitimeالسبت 21 نوفمبر 2009, 9:44 pm

ربنا يخليكى يا نبض القلوب والله ردودك بتشجعنى كتير نورتى الموضوع والله
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Admin
منشئ المنتدى
منشئ المنتدى
Admin


ذكر عدد الرسائل : 15974
العمر : 62
تاريخ التسجيل : 16/05/2007

كل انواع المخبوزات حتلاقيها هنا Empty
مُساهمةموضوع: رد: كل انواع المخبوزات حتلاقيها هنا   كل انواع المخبوزات حتلاقيها هنا Icon_minitimeالإثنين 14 ديسمبر 2009, 8:22 pm


عايزين طريقة عمل الخبز البلدى
فى المنزل

بس ضرورى جدا جدا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
نورهان
عضوية فخرية
عضوية فخرية
نورهان


انثى عدد الرسائل : 1316
العمر : 37
تاريخ التسجيل : 15/09/2009

كل انواع المخبوزات حتلاقيها هنا Empty
مُساهمةموضوع: رد: كل انواع المخبوزات حتلاقيها هنا   كل انواع المخبوزات حتلاقيها هنا Icon_minitimeالإثنين 14 ديسمبر 2009, 11:02 pm

حاضر يا استاذ مجدى حضرتك تؤمر
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
كل انواع المخبوزات حتلاقيها هنا
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» انواع الضحك
» انواع الصداع
» ملف كاامل لكل انواع المربات
» ملف شامل لحفظ جميع انواع الاطعمه بالصور كمان
» انواع دمــــوع الرجـــــاااال

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
مدينه 15 مايو :: ][.•:*¨`*:•.منتديات الاسرة-Family Forums.•:*¨`*:•.][ :: 乂♥乂مطبخ حــواء乂♥乂-
انتقل الى: