rose عضوية فخرية
عدد الرسائل : 4805 العمر : 59 تاريخ التسجيل : 22/05/2009
| موضوع: ((اسرار طريقه عمل احلي طبق ملوخيه))اهيه بالصووووووور الثلاثاء 25 مايو 2010, 5:13 am | |
| 1-هتجيبي الملوخيه اللي عودها قصير بتكون معسله وورقها اخضر بلاش اللي عرقها طويل وبها ورق اصفر او مخرم دي مش بلدي 2-هتقرطفيها وتملي حله ميه تغمري فيها الورق وتنشليه بايدك وتفرديها تحت المروحه او فالهوا لحد ماتنزل ميتها علصنيه كبيره او كيس بلاستيك عريض 3-هتفرميها فالكبه او تخرطيها ومنك بتعملي تمارين رياضيه هههههههه هاتي كيس وحطي فيه ورق الملوخلوخ وبالمخرطه انزلي عليها حتتك بتتك متخفيش لا الكيس هيتقطع ولا الطربيزه تتوسخ ولا المخرطه كمان 4- افرمي معاها كام عرق كسبره خضرا هيديها طعم راائع وعن تجربه 5-الشوربه بتكون اما فراخ او لحمه وتفضل لحمه بتديها طعم اغني
فالميه ملح وفلفل اسمر وبصله صغننه لو فراخ هتزودي ورق لورا وحبهان تغلي الميه تضيفي الفرخه او اللحمه وخلي الملح والفلفل فالاخر لان الملح بياخر سوا اللحمه هتحطي بحله غويطه حبه شوربه سخنه صغيره وتضيفي الملوخيه ولو حسيتي انها تقيله زودي حبه شوربه تاني وطبعا هتضيفي (معلقه توم مدقوق فالشوربه ني) ودا بيديها نكهه حلوه اوي نيجي بقي( للطشه والشهقه والقدحه )ههههههههه علي فكره هيه دي مفردات خاصه بالملوخيه بس ثوم مدقوق مع ملح وكسبره خضرا ناشفه فمعلقه سمن بلدي واشهقي | |
|
rose عضوية فخرية
عدد الرسائل : 4805 العمر : 59 تاريخ التسجيل : 22/05/2009
| موضوع: رد: ((اسرار طريقه عمل احلي طبق ملوخيه))اهيه بالصووووووور الثلاثاء 25 مايو 2010, 5:13 am | |
| | |
|
الشرقاوي2010 عضوية فخرية
عدد الرسائل : 3839 العمر : 67 تاريخ التسجيل : 05/02/2009
| موضوع: رد: ((اسرار طريقه عمل احلي طبق ملوخيه))اهيه بالصووووووور الثلاثاء 25 مايو 2010, 7:16 am | |
| انا مره اكلت الملوخية الارانب كان طعمها جميل قويلكن انا باحبها برضه على اللحمة والفراختسلم ايديك مـــدام روز على مطبخك الرائعاللى مش حارمنا من حاجة[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] | |
|
rose عضوية فخرية
عدد الرسائل : 4805 العمر : 59 تاريخ التسجيل : 22/05/2009
| موضوع: رد: ((اسرار طريقه عمل احلي طبق ملوخيه))اهيه بالصووووووور الثلاثاء 25 مايو 2010, 7:42 am | |
| - الشرقاوي2010 كتب:
انا مره اكلت الملوخية الارانب كان طعمها جميل قويلكن انا باحبها برضه على اللحمة والفراختسلم ايديك مـــدام روز على مطبخك الرائعاللى مش حارمنا من حاجة[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الطيب الغذاء لاهل المنتدى عندى ملوخية بالارانب | |
|