rose عضوية فخرية
عدد الرسائل : 4805 العمر : 59 تاريخ التسجيل : 22/05/2009
| موضوع: التشيكن كرسبى المقرمشة الإثنين 10 مايو 2010, 4:31 pm | |
| بسم الله الرحمن الرحيموحشتونىجبتلكو طريقتى ف التشيكن كرسبىواوعدكو باذن الله ان هتعتمدو الطريقه دى ف الفراخ البانيه دايماانتظرو الطريقه ثوانى والصور[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]بكل سهوله الاول تتبيلة الفراخ ف الكبه بصله كبيره طماطمايه ملح فلفل ليمونممكن مسطرده لو تحبىوتنعميهم ف الكبه مع بعضوتحطيهم على الفراخ بعد ما تقطعى كل صدر لتلات اجزاء او اتنين مع معلقة ك زيتوسيبيهم ف الفريزر بالتتبيلهووقت ما تحبى تعمليهم مش هياخدو وقت وهيشربو الخلطه ويتنكهو بيهاثانياتتبيلة الدقيقطبق غويط شويه تحطى فيه الدقيقوشوية نشا مش كتيروبيكنج بودرواى توابل فيجيتار سبايسى اللى تحبيهانا باستعمل معلقتين من خلطة سبايسى للفراخ المشويه بتدى طعم هايلهتاخدى حوالى معلقتين كبار من الخلطه دىوهتحطيهم ف طبق الفراخ المتبله بالبصل والطماطمركزى معاياعلشان تضمنى الفراخ تطلع هشه ومقرمشه ما تحطيش الفراخ واحده واحدهلا هتاخدى بصوابعك بكبشة الفراخ يعنى ممكن تلات صدوروتقلبيهم ف طبق الدقيقوما تشيلهمشتزودى عليهم كمان باقى الصدور شويه بشويه وتقلبىهم ف الدقيق بايدككده الفراخ هتلاقيها ليها زوائد زى فراخ كنتاكى كده ودى طبعا اللى بتقرمشها لما تتقلى[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]طبعا تقدحى الزيت ويكون غزيروقبل القلى مباشرةهتعملى ايه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟طبعا اوعو تنسو طبق المايهتغطسى الصدر ف المايه بايدك وتطلعيه فورا وتقليه على طولوما تخافيش الزيت مش هيترطشملحوظه1 النار تبقى عاليه اول ما تنزلى الفراخ وبعدين تهديها علشان تقرمش2 النشا ما يكترش ف الدقيق يعنى كوبايتين دقيق عليهم تقريبا معلقة نشا كبيرهانا مش بعاير بصراحه بس اللون بيطلع دهبى3 طبق المايه قبل القلى مهم جدا علشان الفراخ تقرمشوالزيت هيفضل نضيف خالص يعنى ممكن تستخدميه ف تحمير البطاطس كمان[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]طبعا بتقدميه لاطفالك ف ستيكس بالشكل ده[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]وان شاء الله هينسو كنتاكى خالصوبجد كل اللى داقو فراخى لازم ياخدو طريقتها وبتطلع روعهو ان شاء الله هتعجب اولادك وضيوفك[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]انا اسفه طولت عليكو الشرح بالتفصيلبس نفسى كلكو تقاطعو اكل برهكمان يا رب كل العرايس بالذات يستفيدو والاكل يعجب حماتهم قبل اجوازهم[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]شوفوها هشه ولذيذه[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]على فكره هافرح اوى لما اى واحده تدخلوتدعيلى دعوه حلوه[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]لانى محتاجه دعواتكو اوى بجدومش هاقولكو على [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]التقيي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟يمبحبكوووووووووو اوى جدا خالص[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] | |
|
abeer عضوية فخرية
عدد الرسائل : 1180 العمر : 55 تاريخ التسجيل : 24/01/2010
| موضوع: رد: التشيكن كرسبى المقرمشة الأربعاء 12 مايو 2010, 10:03 pm | |
| | |
|