rose عضوية فخرية
عدد الرسائل : 4805 العمر : 59 تاريخ التسجيل : 22/05/2009
| موضوع: بيكاتا بالمشروم الجمعة 08 يناير 2010, 7:39 pm | |
| البيكاتا بالمشروم وبالف هنا
المقادير: شرائح بفتيك بتلو (العدد كما تفضلين) - ملح - فلفل – عصير ليمونة – ملعقة كبيرة زبدة_ علبة مشروم صغيرة مقطعة قطع صغيرة - 2 علبة كريمة لباني الحجم الصغير- 3 بصلات كبار مقطعين صغير الطريقة يتبل شرائح البفتيك بالملح والفلفل و عصيرالليمون ثم نضع الزبدة في صينية يا ريت لو تيفال على النار و لما تسيح نضع اللحمة و نحمرها على نار هادئة مع التقليب باستمرار من الناحيتين لحد ما الوجهين يحمروا. ثم اشيلهم من الصينية فى طبق و بعدين احط البصل فى الصينية مكان اللحمة اللي شلتها و اقلبه لحد ما يطرى و بعدين تحطي المشروم المقطع مع البصل و تقلبيهم لحد ما تحسي انه المشروم بدا يطرى . و بعدين حطي الكريمة اللبانى على البصل والمشروم فيغلي لحد ما تلاحظي ان الكريمة اللبانى انتفخت شويه .( خلى بالك لانه كريمة اللباني مش بتاخذ إلا ثواني و تستوي على النار ) وبعدين تحطي اللحم اللي شلتيها على جنب في طبق فى الصينية و يا دووووب تلفي اللحمة لفة واحده في الكريمة اللي في الصينية و بتلاحظي انه اللحم اصبح عليه كريمة من الوجهين و ثم تشيليها فوراً.
| <TABLE class=tborder cellSpacing=2 cellPadding=4 width="99%" align=center border=0>
<TR> <td class=thead align=middle>[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]</TD></TR> <TR> <td class=panel align=middle> </TD></TR></TABLE> |
| |
|
الجنرال أحمد عضوية فخرية
عدد الرسائل : 4002 العمر : 41 تاريخ التسجيل : 11/10/2009
| موضوع: رد: بيكاتا بالمشروم الجمعة 08 يناير 2010, 10:02 pm | |
| | |
|
زائر زائر
| موضوع: رد: بيكاتا بالمشروم السبت 09 يناير 2010, 5:02 am | |
| |
|
rose عضوية فخرية
عدد الرسائل : 4805 العمر : 59 تاريخ التسجيل : 22/05/2009
| موضوع: رد: بيكاتا بالمشروم السبت 09 يناير 2010, 7:02 pm | |
| | |
|
rose عضوية فخرية
عدد الرسائل : 4805 العمر : 59 تاريخ التسجيل : 22/05/2009
| موضوع: رد: بيكاتا بالمشروم السبت 09 يناير 2010, 7:03 pm | |
| | |
|