مدينه 15 مايو
اسره منتدى 15 مايو ترحب بجميع الزوار ووقت ممتع على صفحاتنا
مدينه 15 مايو
اسره منتدى 15 مايو ترحب بجميع الزوار ووقت ممتع على صفحاتنا
مدينه 15 مايو
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

مدينه 15 مايو


 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 30 تتبيله مختلفه للفراخ واللحمه والسمك روووووعه

اذهب الى الأسفل 
5 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
نورهان
عضوية فخرية
عضوية فخرية
نورهان


انثى عدد الرسائل : 1316
العمر : 37
تاريخ التسجيل : 15/09/2009

30 تتبيله مختلفه للفراخ واللحمه والسمك روووووعه Empty
مُساهمةموضوع: 30 تتبيله مختلفه للفراخ واللحمه والسمك روووووعه   30 تتبيله مختلفه للفراخ واللحمه والسمك روووووعه Icon_minitimeالجمعة 13 نوفمبر 2009, 10:40 pm

جبت لكم اليوم أكثر من 30 تتبيلة للحم والدجاج وارجوا أن تفيدكم


تتبيلة رقم 1
زبادي قليل الدسم أو منزوع / ملعقة صغيرة معجون طماطم / 2 فص ثوم / نص بصلة صغيرة / شوي زنجبيل / ملعقة صغيرة خل أو عصير نص ليمونة / كاري / هرد / فلفل أسود / ملح / هيل ناعم / قرفة ( دارسين ) / بابريكا / تخلط المقادير كلها بالخلاط وتخمري فيها قطع الدجاج 6 ساعات


تتبيلة رقم 2
طماطمة / بصلة صغيرة / بقدونس / لبن منزوع الدسم / جميع انواع البهارات اللي موجودة عندك وملح وفلفل أسود / وبصل / ثوم / فلفل حار / صوص الصويا / وليمونة مقطعه


تتبيلة رقم 3
ربع كوب زبادى
ربع كوب شطه حاره
خليط من توابل مطحونه(كمون كزبره فلفل اسود هيل وقرفه قرنفل بابريكا)
ملعقتين صويا صوص
عصير ليمونه
ملح
بصله مفرومه ناعم
5 فصوص ثوم مدقوقين
ملعقتين معجون طماطم
ملعقه من صلصه باربكيو
ملعقتين مايونيز
ملعقه زيت
طريقه التحضير
تدق قطع الدجاج بالمدقه لتيين الانسجه وتكسير العظام تخلط كل مقادير التتتبيله وتنقع بها قطع الدجاج لمده من ساعه الى يوم كامل ثم تنفض عنها التتبيله وتوضع على حله شوايه الغاز وتغطى وتترك لتحمر من الجنبين وتقدم مع صلصه الثوم


تتبيلة رقم 4 شيش طاوق
ربع كوب من صلصه حاره
ملعقتين من صلصه طماطم
كمون وكزبره وبابريكا فلفل اسود وفلفل ابيض
خل وليمون وملح
زبادى
كركم
مسمار وقرفه وهيل مطحون
مايونيز
زيت
مسطرده
باربكيو
بقدونس وثوم وفلفل اخضر مفرومين
تخلط كل مقادير التتبيله
قطع طماطم وبصل وفلفل اخضر
اسياخ خشب او معدن
طريقه التحضير
تنقع قطع الدجاج قى التتبيله السابقه وتنقع لمده يوم كامل ثم تشك فى الاسياخ بالتبادل مع الفلفل والبصل والطماطم وتشوى

تتبيلة رقم 5
1 م ك مستردة
1م ك كاتشاب
1م ك خل
2 م ك صويا صوص
زيت زيتون (حسب الرغبة)
ملح - فلفل - بصل - ثوم - زعتر - ليمون
جوزة الطيب (اختياري



تتبيلة رقم 6
طريقة شيش طاوق
اخلطي
1/2ك زيت زيتون
2م ك صلصة
6فصوص ثوم مدقوق
ملح
فلفل اسود
زعتر بري مقدار 1م ك
1/4 ك خل ابيض
1/4 م ك فلفل احمر مطحون

اخلطيها مضبووووووط ونقعي فيها الدجاج لمدة 3ساعات

بعدين حطيه في اسياخ بالتبادل مع فلفل اخضر وبصل

=============================

تتبيلة رقم 7

افرمي بصلتين مع 5 فصوص ثوم فرم نااااعم

وافرمي حزمة كزبره مع ليمونه كبيره طبعا تقشيري اليمون وتفرميهم فرم نااااعم

1 علبه لبن زبادي متوسطة الحجم مع 3 م ط مايونيز + 3 م ط من الخل + فنجان شاي زيت زيتون

وكمون وكزبره مطحونه + وفلفل اسود + ولومي مطحون + وببركه + وكركم
مقدار 1 م ط وكلهم لخبطيهم وبعدين حطي فيها الحم او الدجاج اما المده
فللدجاج ساعتين اما اللحمه فيفضل يوم كامل

تتبيلة رقم 8
خل+اي بهارات عندك+ملح+ليمون+صوص الصويا


تتبيلة رقم 9سواء لحم او دجاج
مايونيز وزبادي وجميع البهارت وكاتشب وليمووون وملح + سفن اب او سبرايت رشيه عليها وخليها كذا ساعه



تتبيلة رقم 10
بصلة مفرومة ـ ثماني فصوص ثوم مفرومة ـ نصف قشرة ليمونة مفرومة ـ ربع كوب من عصير البرتقال ـ ملعقة فلفل أسود وعلبة روب- ملعقتا زيت زيتون وملعقتا ملح ـ ربع ملعقة زعفران مطحون

=============================

تتبيلة رقم 11
4 صدور دجاج مخلية من الجلد و العظم - 2 م شاي ليمون مبشور- 3/1 ك عصير ليمون - 2 م ريحان مفروم أو جاف - 4/1 م ص مسترد ناعم - فلفل اسود - 4/1 م ص زعتر
الصلصة:
4/1 ك مايونيز خالي الدسم - 4/1 ك روب قليل الدسم- 1 م ص عصير ليمون- 1 م ص بشر ليمون- 2/1 م كاري

الطريقة:
تخلط المقادير الأولى جميعها حتى تتجانس ثم يضاف لها قطع الدجاج وتترك فيها لمدة 2-12 ساعة و يدخل البراد كلما طالت المدة كلما كان الطعم الذ
يحضر الفحم أو الفرن أو الشواية للشوي
يزال الدجاجا من الخليط و يوضع على المشواة لمدة 6-9 دقائق مع التقليب على الجهتين حتى ينضج
لاعداد الصلصة: تخلط كافة المقادير و تقدم مع الدجاج المشوي

=============================

تتبيلة رقم 12
علبة كبيرة لبن زبادي
3فصوص ثوم
ملعقة كبيرة زنجبيل مبشور
نصف ملعقة صغيرة فلفل حار
نصف ملعقة صغيرة (بابريكا) فلفل احمر حلو
ملعقة صغيرة كركم اصفر
عصير ليمونة
حلقات ليمون للتقديم

الطريقة:
1-يتبل الدجاج بالملح والفلفل جيدا ثم يوضع في طبق مسطح.
2-يخلط كل من اللبن الزبادي والثوم والكركم وعصير الليمون ويمزج الجميع جيدا ثم يصب الخليط على قطع الدجاج.
3-تتبل قطع الجاج جيدا بالصلصة وتغطى وتوضع في الثلاجة لمدة ساعتين.
3-ترفع قطع الدجاج من الثلاجة قبل طهيها بنصف ساعة ثم تشوى لمدة ثلث ساعةمع التقليب بين الحين والاخرثم تقدم مع شرائح الليمون.

=============================

تتبيلة رقم 13
شيش طاوق
المقادير:-
دجاجتين مسحبة من عظامها او ما يعدل نفس الكميه من صدور الدجاج مقطعه
بحجم متساوي كقطع الكباب
نصف كوب كتشاب
نصف كوب صلصة الطماطم
كوب زيت زيتون
ثلاثة ارباع كوب من عصير الليمون الحامض او خل الليمون
ملعقة شاي من الملح
ملعقة شاي من البهار الابيض
زعفران ملعقة صغيرة
رشة خفيفة من الزنجبيل المطحون
خمس فصوص من الثوم مدقوقه مهروس
الطريقة :-
اخلطي جميع المقادير وانقعيها لمدة 24ساعه في الثلاجه
ادخلي قطع الدجاج في اسياخ الشي ثم شويها على الفحم

=============================

تتبيلة رقم 14
المقادير:
دجاجتان تغسلان جيدا و تقطعان الى 8 قطع.
2 بصل مفروم
5 حبات ثوم مفروم
2 طماطم مفروم
فنجان كبير خل
قليل من الملح, و الفلفل الاسود, و القرفة الناعمة,و بهار الدجاج.
ملعقة زيت زيتون
ملعقة كاتشاب حار
ينقع الدجاج في هذه الخلطة لمدة ساعتان او ثلاثة

=============================

تتبيلة رقم 15
المقادير:
ـ 6 صدور دجاج منزوعة القشرة.
ـ 4 ملاعق بقدونس مفروم.
ـ نصف كوب من عصير الليمون.
ـ 3 فصوص ثوم مفرومة ناعما.
ـ ملعقة فلفل حلو.
ـ ملعقتان من بودرة الكاري الحارة.
ـ ربع ملعقة كمون.
ـ ملح وفلفل أسود.
ـ نصف بصلة حمراء
مفرومة ناعما.
طريقة التحضير:
1 ـ ضعي كل المقادير، باستثناء الدجاج، داخل حلة عميقة، ثم اخلطيها جيدا واحتفظي بها جانبا.
2 ـ ضعي ثقوبا صغيرة وكثيرة في صدور الدجاج، ثم ضعيها في الحلة مع المقادير، واتركيها تتشبع بنكهة الصلصة لمدة سـاعتين.

=============================

تتبيلة رقم 16للحم
ملح و بهار مشكل و تحطي فص ثوم مهروس و زيت زيتون و شوية خل و تقلبيها جيدا
و بالنسبة للدجاج...نفس الشي بس تزيدي بالبهارات و ممكن تحطيلها صبغة الزعفرن فقط تعطي لون..و تزيدي الثوم..و تضعي الهيل و الفلفل الاسود ايضا و قليل من الليمون و الملح و زيت الزيتون.. و تتبليهم جيدا============================تتبيلة رقم 17
ملعقتين طعام صلصةطماطم +2م شطه +م2 خل ابيض+فلفل احمر ناعم+ حبه فلفل اخضر مقطع (او مفروم احسن)
بصل وثوم مقطع ناااعم وفلفل وكل بهار تحبينه حطيه بس ذي الخلطة الاساسية واهم شي انها تبات ليلة كاملة في الثلاجه

=============================

تتبيلة رقم 18
تتبل افخاذ او صدور الدجاج بالزبادى والملح والخل والليمون والبهارات والصويا صوص لمدة ساعه اواكثر في الثلاجه
=============================

المقادير
1- دجاج
- علبه ونصف زبادي
2- بصل متوسط الحجم
- باكت صلصه طماطم
- بهارات مثل .. ملح + فلفل اسود + قرفه مطحونه + كمون مطحون + كركم + زعفران
- 4 حبات ثوم مدقوق

=============================

تتبيلة رقم 19
المقادير:
2 دجاج مقطع ارباع
-عصير 2 ليمونات
4 ملاعق زيت
-كمون
-كزبرة
-فلفل اسود
-فليفلة مطحونة
-ملح
-ثوم

-يدق الثوم ويخلط مع الليمون والزيت والملح والتوابل ....تسكب التتبيلة على الدجاج ويترك بعد تغطيته بالثلاجة من الليل ...ثم يشوى الدجاج او اللحم على الفحم تاني يوم
=============================

تتبيلة رقم 20
المقادير:
-مكعبات دجاج
-نص كوب لبن
3- ملاعق طعام زيت
-ليمون
-زنجبيل مبشور
-فلفل احمر
-ثوم مهروس
-كمون
-كركم
-ملح

الطريقة:
تخلط جميع المقادير ماعدا الدجاج مع بعضها البعض جيدا حتى تتكون صلصة متجانسة....تسكب الصلصة على الدجاج ويترك لمدة 2-3 بالثلاجة ....بعدين تغرس قطع الدجاج في اعواد الشواء وتشوى ....على الفحم

تتبيلة رقم 21
المقادير:
كيلو ونص دجاج مقطعة مكعبات بدون جلد ولالالاعظم
2 بصل
قطعة زنجبيل
قليل من زعفران ناعم
كركم
كزبرة ناشفة مطحونة
رشة فلفل احمر مطحون
كاري
ملح
علبة لبن
زيت
ثوم
الطريقة:
-نبشر بصلة مع فص ثوم وزنجبيل.....ويتبل به الدجاج ويترك جانبا 15 دقيقة
نخلط مع بعض الزعفران والكركم والفلفل والملح والكزبرة والزبادي...بعدين نصفي الدجاج من التتبيلة السابقة ...ونضيف لها الزبادي ويترك الدجاج بعد تغطيته بالثلاجة 3 -4 ساعات...
ثم يشوى على الفحم...=============================

تتبيلة رقم 22
ليمونتان_ملعقتان مايونيز_اربع ملاعق روب__ثوم ناعم الكمية حسب الرغبة_بهارات الشوي
مع زيادة الفلفل الاسود_تخمرين الدجاج بالخلطة ساعتين
=============================

تتبيلة رقم 23
تتبيلة الصويا الصوص وهي صالحة للتكة اي اللحم مقطع مكعبات لحم ضاني او لحم دجاج
"ربع كاس الصويا +ربع كاس خل + ربع كاس زيت نباتي ورشة فلفل ورشة ملح "لا تكثري الملح لان الصويا مالحة" نقع اللحم او لحم دجاج في هاذه التتبيلة لمدة ساعتين ثم صففهم في الاسياخ وشويهم
=============================
تتبيلة رقم 24
هذه نفس التتبيلة السابقة لاكن مضاف اليها كمية لابأس بها من الثوم المفروم والزنجبيل الطازج والمفروم هذه خاصة للدجاج كامل أو مقطع نصفين مع الجلد فتدهن التتبيلة على الدجاج من الداخل والخارج وبين الحم والجلد تترك كذالك ساعتين ثم تشوى

=============================

تتبيلة رقم 24بصل وبقدنوس مفرومين+ وفلفل اسود وملح وشوي عصير ليمون او خل+ شوي زيت
ينقع اللحم لمدة ليلة كاملة ثم يصفف في الاسياخ و يشوى


تتبيلة رقم 25
ثوم وكزبرة مفرومين + كامون مطحون + بابريكا حلوة و شوي عصير الليمون أو خل+ شوي زيت

تتبيلة رقم 26
خذ دجاجة نظفها وافتحها من الظهر مثل الكتاب ادهنها كلها وادعك بين اللحم والجلد بالتتبيلة
الاتية
واحد روب +4 معالق كبار زعتر +رشة سماق وملعقة صغيرة ملح
تخلط المقادير وتدعك الدجاجة كلها وكذالك بين اللحم والجلد تترك 2 ساعات الى 3 ثم تشوى


تتبيلة رقم 27
تتبيلة لجوانح الدجاج وكذا للرياش جد لذيذة
صلصة طماطم +شوي صويا صوص + ثوم مفروم +رشة شطة + عصير ليمون+ملح
تنقع لمدة 4 ساعات ثم تشوى في الفرن
تتبيلة رقم 28

اجنحة دجاج "2 سن ثوم مفروم + ملح + رشة فلفل اسود + ملعقة كبيرة زيت + ربع كوب صلصة حارة مثل طباسكو + 2 ملعقة كبيرة عسل + ملعقة كبيرة خل + ربع كوب صلصة صويا + 2 ملعقة صغيرة زنجبيل مبشور " خلط المواد ونقع الاجنحة لساعات ثم شويهم واثناء الشوي ادهن الاجنحة من حين لاخر بالنقيع المتبقى

=============================

تتبيلة رقم 29
هذه للحوم والدجاج والجمبري:
"بصلتين +5 سن ثوم +عصير ليمونة + شوي زيت الزيتون وملح وفلفل"
اخلط المواد في الخلاط الكهربائي ثم ادهن اللحم خليها تنقع نصف ساعة ثم اشوي
الخضاراختياري: بدنجان وكوسا و طماطم وفلفل رومي و مشروم و بصل تبلهم بنفس الخليط
وشويهم
=============================

تتبيلة رقم 30
كوب روب + نصف كوب خل +نصف كوب زيت زيتون +ربع كوب كاتشاب + نصف ملعقة صغيرة شطة و شوي فلفل اسود + ملح"
تقطع الدجاجة الى قطع صغيرة مع الجلد وتنقع لمدة 5 ساعات ثم تصفف في الاصياخ ممكن تصفف معها حبات المشروم الطازج تشوى على الفحم او الفرن =
__________________
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
rose
عضوية فخرية
عضوية فخرية
rose


انثى عدد الرسائل : 4805
العمر : 59
تاريخ التسجيل : 22/05/2009

30 تتبيله مختلفه للفراخ واللحمه والسمك روووووعه Empty
مُساهمةموضوع: رد: 30 تتبيله مختلفه للفراخ واللحمه والسمك روووووعه   30 تتبيله مختلفه للفراخ واللحمه والسمك روووووعه Icon_minitimeالجمعة 13 نوفمبر 2009, 10:46 pm

وبعدين يانورهان ااحنا كده هنتخن قوى سندوتشاتك الرائعة والتبيلات هات لنا اكل ريجيم علشان كده على اخر السنة هنكون 100كيلو وصفاتك رائعة Basketball Suspect Suspect affraid
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
بحور
عضوية فخرية
عضوية فخرية
بحور


انثى عدد الرسائل : 1994
العمر : 37
تاريخ التسجيل : 31/07/2009

30 تتبيله مختلفه للفراخ واللحمه والسمك روووووعه Empty
مُساهمةموضوع: رد: 30 تتبيله مختلفه للفراخ واللحمه والسمك روووووعه   30 تتبيله مختلفه للفراخ واللحمه والسمك روووووعه Icon_minitimeالجمعة 13 نوفمبر 2009, 11:58 pm

وصفات جميله ومتنوعه تسلمى علها نورهان
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
نورهان
عضوية فخرية
عضوية فخرية
نورهان


انثى عدد الرسائل : 1316
العمر : 37
تاريخ التسجيل : 15/09/2009

30 تتبيله مختلفه للفراخ واللحمه والسمك روووووعه Empty
مُساهمةموضوع: رد: 30 تتبيله مختلفه للفراخ واللحمه والسمك روووووعه   30 تتبيله مختلفه للفراخ واللحمه والسمك روووووعه Icon_minitimeالسبت 14 نوفمبر 2009, 3:33 am

ههههههههههه تسلمى روز يا حبيبتى وحجيبلك اكل رجيم المره الجايه انتظرينى فى موسوعه للرجيم باذن الله انتى تؤمرينى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
نورهان
عضوية فخرية
عضوية فخرية
نورهان


انثى عدد الرسائل : 1316
العمر : 37
تاريخ التسجيل : 15/09/2009

30 تتبيله مختلفه للفراخ واللحمه والسمك روووووعه Empty
مُساهمةموضوع: رد: 30 تتبيله مختلفه للفراخ واللحمه والسمك روووووعه   30 تتبيله مختلفه للفراخ واللحمه والسمك روووووعه Icon_minitimeالسبت 14 نوفمبر 2009, 3:34 am

تسلمى يا بحور على مرورك الجميل وبالف هنا وشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Admin
منشئ المنتدى
منشئ المنتدى
Admin


ذكر عدد الرسائل : 15974
العمر : 62
تاريخ التسجيل : 16/05/2007

30 تتبيله مختلفه للفراخ واللحمه والسمك روووووعه Empty
مُساهمةموضوع: رد: 30 تتبيله مختلفه للفراخ واللحمه والسمك روووووعه   30 تتبيله مختلفه للفراخ واللحمه والسمك روووووعه Icon_minitimeالإثنين 14 ديسمبر 2009, 8:27 pm


المدام بتقول لك
تسلم أيدك يانورهان


وبتقول لك فيه بديل لبودر الثوم والبصل؟
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
نورهان
عضوية فخرية
عضوية فخرية
نورهان


انثى عدد الرسائل : 1316
العمر : 37
تاريخ التسجيل : 15/09/2009

30 تتبيله مختلفه للفراخ واللحمه والسمك روووووعه Empty
مُساهمةموضوع: رد: 30 تتبيله مختلفه للفراخ واللحمه والسمك روووووعه   30 تتبيله مختلفه للفراخ واللحمه والسمك روووووعه Icon_minitimeالثلاثاء 15 ديسمبر 2009, 12:52 am

الله يسلمها من كل شر يا استاذ مجدى وبديل بودره البصل والتوم انها تبشرهم بالمبشره بشر ناعم جدا وحيدوا نفس النتيجه وانا تحت امرها فى اى استفسار وسلملى عليها كتير
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
زائر
زائر




30 تتبيله مختلفه للفراخ واللحمه والسمك روووووعه Empty
مُساهمةموضوع: رد: 30 تتبيله مختلفه للفراخ واللحمه والسمك روووووعه   30 تتبيله مختلفه للفراخ واللحمه والسمك روووووعه Icon_minitimeالثلاثاء 15 ديسمبر 2009, 1:19 am

انتي عارفه يا نورا
أنا فعلا كل اللي بتنزليه
باحفظه عندي من جماله.
تسلم ايدك حبيبتي.
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
نورهان
عضوية فخرية
عضوية فخرية
نورهان


انثى عدد الرسائل : 1316
العمر : 37
تاريخ التسجيل : 15/09/2009

30 تتبيله مختلفه للفراخ واللحمه والسمك روووووعه Empty
مُساهمةموضوع: رد: 30 تتبيله مختلفه للفراخ واللحمه والسمك روووووعه   30 تتبيله مختلفه للفراخ واللحمه والسمك روووووعه Icon_minitimeالثلاثاء 15 ديسمبر 2009, 2:06 am

والله ده شرف ليا انك بتستفيدى منه وان الكل هنا بيستفيد ربنا يكرمك يا نبض يا حبيبة قلبى والله على كلامك الحلو زيك كهد مهو الجميل ميقلش الا كل جميل
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Admin
منشئ المنتدى
منشئ المنتدى
Admin


ذكر عدد الرسائل : 15974
العمر : 62
تاريخ التسجيل : 16/05/2007

30 تتبيله مختلفه للفراخ واللحمه والسمك روووووعه Empty
مُساهمةموضوع: رد: 30 تتبيله مختلفه للفراخ واللحمه والسمك روووووعه   30 تتبيله مختلفه للفراخ واللحمه والسمك روووووعه Icon_minitimeالثلاثاء 15 ديسمبر 2009, 5:37 pm


هى متابعة المنتدى من خلال الآسم بتاعى
وبالذات ثلاثة فقط دائما تتابعهم
نبض / روز / نورهان
على فكرة دائما وانا قاعد بتعطلنى
تقول لى : شوف نور كاتبة أيه النهاردة
تقصد الآكل طبعا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
نورهان
عضوية فخرية
عضوية فخرية
نورهان


انثى عدد الرسائل : 1316
العمر : 37
تاريخ التسجيل : 15/09/2009

30 تتبيله مختلفه للفراخ واللحمه والسمك روووووعه Empty
مُساهمةموضوع: رد: 30 تتبيله مختلفه للفراخ واللحمه والسمك روووووعه   30 تتبيله مختلفه للفراخ واللحمه والسمك روووووعه Icon_minitimeالثلاثاء 15 ديسمبر 2009, 6:03 pm

هههههههههههههههههههههههههه
والله ده شئ يسعدنى جدا ان زوجه حضرتك بتتابعنى بنفسها وشئ يشرفنى كمان سلامى ليها وانا تحت امرها فى اى طلب تطلبه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Admin
منشئ المنتدى
منشئ المنتدى
Admin


ذكر عدد الرسائل : 15974
العمر : 62
تاريخ التسجيل : 16/05/2007

30 تتبيله مختلفه للفراخ واللحمه والسمك روووووعه Empty
مُساهمةموضوع: رد: 30 تتبيله مختلفه للفراخ واللحمه والسمك روووووعه   30 تتبيله مختلفه للفراخ واللحمه والسمك روووووعه Icon_minitimeالثلاثاء 15 ديسمبر 2009, 6:08 pm


والله بتسلم عليكى

وبتدعى لكم
أنتى ونبض ولولا
وبتقول لكم
يارب يرجعكم بالسلامة لمصر
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
نورهان
عضوية فخرية
عضوية فخرية
نورهان


انثى عدد الرسائل : 1316
العمر : 37
تاريخ التسجيل : 15/09/2009

30 تتبيله مختلفه للفراخ واللحمه والسمك روووووعه Empty
مُساهمةموضوع: رد: 30 تتبيله مختلفه للفراخ واللحمه والسمك روووووعه   30 تتبيله مختلفه للفراخ واللحمه والسمك روووووعه Icon_minitimeالثلاثاء 15 ديسمبر 2009, 6:59 pm

ياااااااااااااااااااااارب يسمع منها والله
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
زائر
زائر




30 تتبيله مختلفه للفراخ واللحمه والسمك روووووعه Empty
مُساهمةموضوع: رد: 30 تتبيله مختلفه للفراخ واللحمه والسمك روووووعه   30 تتبيله مختلفه للفراخ واللحمه والسمك روووووعه Icon_minitimeالثلاثاء 15 ديسمبر 2009, 8:05 pm

سلامي لها كتير كتير يا أستاذ مجدي.
كان نفسي اتعرف عليها الاجازة اللي فاتت
و سلام خاص لهاجر.
ربنا يهونها علينا و نرجع قريبا ان شاء الله
بس المشكلة فترة نزولي غير فترة نزول نورا
و معتقدش انه lola حتنزل اجازة السنة دي.
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Admin
منشئ المنتدى
منشئ المنتدى
Admin


ذكر عدد الرسائل : 15974
العمر : 62
تاريخ التسجيل : 16/05/2007

30 تتبيله مختلفه للفراخ واللحمه والسمك روووووعه Empty
مُساهمةموضوع: رد: 30 تتبيله مختلفه للفراخ واللحمه والسمك روووووعه   30 تتبيله مختلفه للفراخ واللحمه والسمك روووووعه Icon_minitimeالثلاثاء 15 ديسمبر 2009, 8:33 pm


بالتوفيق ليكم كلكم أن شاء الله
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
زائر
زائر




30 تتبيله مختلفه للفراخ واللحمه والسمك روووووعه Empty
مُساهمةموضوع: رد: 30 تتبيله مختلفه للفراخ واللحمه والسمك روووووعه   30 تتبيله مختلفه للفراخ واللحمه والسمك روووووعه Icon_minitimeالثلاثاء 15 ديسمبر 2009, 8:37 pm

أمين ... أمين ... أمين
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
نور الإسلام
مايو ذهبي
مايو ذهبي
نور الإسلام


ذكر عدد الرسائل : 6825
العمر : 34
تاريخ التسجيل : 24/11/2008

30 تتبيله مختلفه للفراخ واللحمه والسمك روووووعه Empty
مُساهمةموضوع: رد: 30 تتبيله مختلفه للفراخ واللحمه والسمك روووووعه   30 تتبيله مختلفه للفراخ واللحمه والسمك روووووعه Icon_minitimeالأربعاء 16 ديسمبر 2009, 1:38 pm

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
نورهان
عضوية فخرية
عضوية فخرية
نورهان


انثى عدد الرسائل : 1316
العمر : 37
تاريخ التسجيل : 15/09/2009

30 تتبيله مختلفه للفراخ واللحمه والسمك روووووعه Empty
مُساهمةموضوع: رد: 30 تتبيله مختلفه للفراخ واللحمه والسمك روووووعه   30 تتبيله مختلفه للفراخ واللحمه والسمك روووووعه Icon_minitimeالأربعاء 16 ديسمبر 2009, 5:03 pm

تسلم نور الاسلام على مرورك [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
30 تتبيله مختلفه للفراخ واللحمه والسمك روووووعه
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» افضل التبيلات للفراخ واللحمة
» شباشب للبيت روووووعه
» كيكه الكيرى بالزبده والحليب روووووعه
» افتح اكثر من نافذة ياهو بأسماء مختلفه وبدون اى برنامج

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
مدينه 15 مايو :: ][.•:*¨`*:•.منتديات الاسرة-Family Forums.•:*¨`*:•.][ :: 乂♥乂مطبخ حــواء乂♥乂-
انتقل الى: